لیست اختراعات سیاوش باباجعفری اسفندآباد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1394/04/20
تاریخ ثبت: 1395/02/13
خلاصه اختراع:

همانطور كه تحقيقات نشان داده مصرف امگا 3 جهت پيشگيري و درمان بيماري هاي قلبي، ديابت، سرطان، فشار خون، التهاب و... بسيار مناسب مي باشد. تاكنون روش هاي مختلفي جهت استخراج امگا 3 از ماهي به ثبت رسيده است كه در بسياري از اين روش ها از مواد شيميايي يا دماهاي بالا براي استخراج استفاده شده است مانند: روش كمپلكس اوره، حلال فوق بحراني ، كريستاله كردن با حلال اتانولي و تقطير. اما روش ديگري كه براي استخراج روغن ماهي استفاده شده است استفاده از آنزيم هاي ليپاز و پروتئاز مي باشد. در اين طرح نيز جهت عدم استفاده از مواد شيميايي و دماهاي بالا، از هيدروليز آنزيمي توسط پروتئاز، براي استخراج امگا 3 از ضايعات ماهي قزل الا استفاده شد. اين روش علاوه بر زيست سازگار بودن و قابليت هضم بهتر امگا 3، پذيرش بيشتري در جامعه خواهد داشت.

تاریخ ثبت: 1395/11/13
خلاصه اختراع:

سوختگي سبب از دست رفتن نيتروژن، سوءتغذيه، افزايش قابل توجه متابوليسم، اختلال در بهبود زخم، استرس اكسيداتيو و التهاب مي گردد. بذر كتان منبع غني از امگا 3 (57%-44) مي باشد از طرف ديگر 100 گرم پروتئين ايزوله سويا حاوي 9/29 گرم گوتاميك اسيد+ گلوتامين ، 9/11 گرم آرژنين، 8/12گرم لوسين، 7گرم ايزولوسين و 9/7 گرم والين مي باشد در طي سوختگي نياز امگا3 و اين اسيد آمينه ها بالا ميرود هدف از انجام اين ايده، تامين كلوچه اي با پروتئين ايزوله سويا و روغن بذركتان بود كه بتواند مواد مغذي با ارزش بالا را تامين كند. كلوچه نهايي توليد شده با سپري كردن فرمولاسيون هاي متفاوتي كه از قبل انجام شده بود تهيه گرديد و ميزان سختي ، تست رنگ ،پروتئين و رطوبت آن با دستگاه هاي مختلف اندازه گيري شد. همچنين تست هاي ارگانولپتيك نيز با آموزش و پروتكل هاي صورت گرفته از قبل، در تعدادي از كارشناسان تغذيه و صنايع غذايي صورت گرفت. اين محصول توليدي قادر به كاهش التهاب ، كاهش استرس اكسيداتيو ، جلوگيري از كاهش وزن زياد در طول بستري و ساير فاكتور هاي تغذيه اي ديگر مثل آلبومين سرم ، ترانسفرين و بهبود زخم است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/08/24
مالک/مالکان: خانم نجمه ساسانی
تاریخ ثبت: 1401/03/25
خلاصه اختراع:

بيماري سلياك يك بيماري ارثي و يك اختلال خودايمني است كه در آن گلوتن موجود در غلاتي همچون گندم سبب آسيب روده كوچك شده و نهايتا منجر به ايجاد عوارضي مانند سوء جذب ريز مغذي ها، كاهش وزن و عوارض سيستميك مي گردد. تنها راه معالجه موثر اين بيماران رژيم فاقد گلوتن در تمام عمر مي باشد. محصولات فاقد گلوتن موجود در بازار داراي ارزش تغذيه اي پايين و احساس دهاني نه چندان مطلوب بوده و هزينه بالايي دارند. در اين راستا كيكي فاقد گلوتن و بر پايه صد درصد آرد بلوط تانن گيري شده ساخته شده است كه علاوه بر ارزش تغذيه اي بالا، ويژگي هاي ارگانولپتيكي مطلوبي داشته و هزينه مناسبي دارد. در فرمولاسيون اين كيك از امولسيفايرهاي مناسب و نسبت متفاوتي از مواد اوليه به نسبت كيك هاي اسفنجي معمول استفاده شده است. بيماران مبتلا به سلياك و ديابت، افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقي و ساير گروه هاي مختلف جامعه قادر به سود بردن از اين محصول هستند.

موارد یافت شده: 3